Pages

Brzi krediti

Brzi krediti na našem području se mogu realizirati u velikom  broju kreditnih unija i d.o.o.-a registriranim za plasman kredita.

Zašto se baš u tim ustanovama mogu realizirati brzi krediti?
Iz razloga što su njihovi krediti ne povoljniji od bankovnih kredita, te oni na taj naćin pokušavaju preuzeti određenu klijentelu od banaka. Što im i te kako polazi za rukom, jer kada ljudima hitno treba novac ili kada im gori pod petama, oni u velikom broju slučajeva neće obraćati pažnju na kamatu nego samo na brzinu realizacije.

- te kreditne institucije su sebi i svojim zaposlenicima kao prioritet postavili brzinu realizacije iznad svega drugoga!

 Što se tiće banaka, one su po brzini realizacije poprilično sporije od ostalih kreditnih institucija. 

- jednim razlogom što žele biti sigurne u povrat sredstava koje su plasirale kroz kredite, tako što rade razne provjere od hroka, crne lise i ostalog.
- drugi razlog zbog ćega banke rade sporije je birokracija u istima, da bi vama kredit bio odobren potrebno je da prođe mnogo provjera i mora ga odobriti više osoba
- treći razlog bi bio ljenost bankara, koji si uzimaju preveliku ovlast u svoje ruke i umjesto da rade svoj posao oni jednostavno odgađaju da se prime posla
- četvrti razlog bi bio prevelika gužva, odnosno veliki broj predmeta koje trebaju odraditi

Trenutno se brzi krediti mogu realizirati u Splitskoj banci, bar oni tako tvrde u svojim reklamama. Rok realizacije bi trebao biti 24 sata.
Samo kod njih je problem što cjepidlače, gledaju hrok, crnu listu i sve što ide skupa s tim.

Ostale kreditne institucije koja daju brze kredite su Alfa modus(d.o.o.), Deponent(kreditna unija), Terra trade(d.o.o.), Gradec plasman(d.o.o.)...
- ne gledaju hrok i crnu listu

Ako smo nekoga izozstavili na svom popisu, a daje brze kredite, neka slobodno ostavi informaciju u komentaru!

0 komentari:

Objavi komentar